Menu

Ontdek uw meubelen in Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen)

Woonmode en Eronda staan voor een compleet aanbod meubelen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kom langs in onze toonzaal in Erpe-Mere en ontdek hoe u van uw huis een plek van stijl en comfort maakt!

Woonmode, meubelen met uitstraling

Woonmode is intussen uitgegroeid tot een echt woonconcept. In onze showroom in Erpe-Mere vindt u meubelen van verschillende merken en collecties, allemaal zorgvuldig geselecteerd. Niet alleen op basis van het design, maar ook vanuit de goede kwaliteit en de betrouwbare leveranciers. En u profiteert daarvan mee, want zo kunnen we u altijd een scherpe prijs aanbieden.

Eronda, sterk in maatwerk

Als meubelfabriek ontwerpt Eronda haar eigen collectie samen met designers uit binnen- en buitenland. We kunnen er terugkijken op een geschiedenis van 80 jaar. Daardoor onderscheiden onze meubels zich in kwaliteit en bewerkingsmethoden. U zoekt meubelen op maat? Dan gaan onze fabrikanten in Erpe-Mere aan de slag!

Benieuwd naar uw toekomstige slaapkamer? Of kijkt u al uit naar uw sfeervolle eiken eetkamer? Uw meubelen wachten op u in Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen)! Ons verkoopteam helpt u graag verder, ook op zondag.   

Benieuwd naar onze fabriek? Bekijk hier onze Open Bedrijvendag film.