Menu

Keuken op maat

Eronda Woonmode, dat is uw keuken, interieurwinkel en meubelfabriek in één. Naast onze collecties uit binnen- en buitenland, kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk van de bovenste plank.

Eiken Keukens op maat

U botste in onze showroom op de perfecte keuken? Of u droomt van keuken die perfect overgaat in uw leefruimt? Met maatwerk zorgt Woonmode steeds voor een oplossing, of u nu een bestaande collectie wil aanpassen, of een volledig nieuw ontwerp voor ogen hebt. Ook uw houten keuken maken we op maat. Via volgende link kan je zelf je keuken al eens uittekenen.

Totaalinterieur op maat

Ook voor het interieur van uw winkel of praktijk is maatwerk mogelijk. Daarbij nemen we heel wat factoren in overweging. Uiteraard uw smaak en budget, maar ook de optimale lichtinval en de meest praktische indeling van uw ruimtes. Kwaliteit is de hoeksteen van elk project.

We kijken ernaar uit om uw stijl en ideeën te leren kennen. Kom langs in onze showroom en atelier. We laten u graag een greep uit de mogelijkheid voor maatwerk zien, en maken voor u een vrijblijvende offerte.