Meubel op maat – Eronda– massief eiken meubelen І Woonmode

Meubelfabriek Eronda - Gespecialiseerd in eik - Maatwerk

Nieuws

01/10/13

Onze leefkamer: strak maar toch tijdloos

Ook in onze living spelen functionaliteit en...

Service & garantie

Leveringstermijn

Leveringstermijn van meubels

Om aan onze klanten de beste prijzen aan te bieden en wegens ons grote aanbod, kiezen wij ervoor om de productie pas te starten nadat u de bestelling heeft geplaatst. Zo kunnen wij opslagkosten vermijden en voor u de beste prijzen hanteren.

Contact

!Wij zijn gesloten van 3 tot 16 augustus!

Kuilstraat 47-49
9420 Erpe-Mere (Erondegem)

Gelegen op 3km van de afrit 18 van Erpe-Mere

Tel.: 053/72 91 38; 053/80 29 25
Fax: 053/80 62 38

Email: info@woonmode.be

Rekening nummer: BNP Paribas Fortis: 293-0009508-57

Elke dag open van 10.00h tot 18.00h. Dinsdag gesloten. Elke zondag open van 14.00h tot 18.00h!

!Wij zijn gesloten van 3 tot 16 augustus!

 

 

Alles voor een elegante thuis

Mensen zijn vaak lang op zoek naar dat unieke meubelstuk dat hun huis “af” maakt. Of naar die collectie die perfect past bij hun persoonlijkheid. Woonmode biedt u alle mogelijkheden om van uw huis een stijlvolle thuis te maken. Onze collecties bevatten zelf ontworpen meubelstukken, meubels van andere bekende merken en meubilair geïmporteerd uit het Oosten.
Omdat kwaliteit voorop staat, kiezen wij voor massief eiken meubelen. Eik is een duurzaam materiaal dat heel wat mogelijkheden biedt.

In ons gamma vindt u zowel meubels voor uw slaapkamer als voor uw eet- en woonruimte. Daarnaast kunt u kiezen uit een rijk assortiment van accessoires, om het plaatje van uw leefruimte compleet te maken. Altijd voor een eerlijke prijs.

Zoekt u nog net iets anders? Een meubel op maat gemaakt is geen probleem! Onze eigen meubelfabriek, Eronda, gaat aan de slag om uw idee tastbaar te maken.

In de winkel van Woonmode, te Erpe-Mere, kunt u een ruime selectie meubilair komen bekijken en uitproberen. Wij zijn ook open op zondag. Ons verkoopteam staat u graag bij met advies voor uw interieur. Wij zorgen dat we bijblijven met de laatste nieuwe woontrends.

Geen tijd om naar de toonzaal te komen? Woonmode heeft ervoor gekozen om de verschillende collecties in een online winkel aan te bieden. Zo kan iedereen meegenieten van onze uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt u graag wat extra info? Misschien vindt u het antwoord op uw vraag bij de FAQ. Niet gevonden? Aarzel dan niet om ons te contacteren.