Menu

Meubelen voor uw klassieke of strakke salon

Dat moment waarop u ’s avonds thuiskomt en u in de zetel neerploft. Die knusse avond waarop u een film bekijkt en onder een fleecedekentje geniet van een kopje thee. Het zijn die kleine momenten die we bij Woonmode nog mooier willen maken. Met de juiste meubelen voor uw salon.

Van hoeksalons tot tv-meubelen

Met een stoffen of leren hoekzetel maakt u optimaal gebruik van de ruimte. Kom languit tot rust in uw longchair, of aperitief er samen met uw beste vrienden. Ook de televisie neemt een centrale plaats in uw salon in. Met een stijlvol tv-meubel integreert u die in uw interieur. In onze collectie meubelen vindt u ook de perfecte relaxzetel, die uw oververmoeide schouders in de watten legt.

Struin door onze showroom

Uw salon is de plaats bij uitstek die uw persoonlijkheid weerspiegelt. Uw smaak komt er tot uiting in praktische meubelen op maat van uw gewoontes. Met ons uitgebreide aanbod kunt u sowieso uw ideale woonruimte samenstellen, of u nu voor een moderne inrichting van uw woonkamer gaat of voor een landelijk salon. Daar helpen onze interieurexperts u graag bij. 

Ontdek onze meubelen in de showroom en geef ons een seintje als u de salon van uw dromen voor u ziet!