fbpx

 

Interieur design tot in de puntjes: over Eronda Woonmode

Ben je op zoek naar meubels die perfect passen bij je interieur? Volledig op maat gemaakt in de stijl die jij wenst? Of dit nu geldt voor de slaapkamer, eet-of badkamerkeukenliving of het bureau, wij helpen je graag verder. Eronda Woonmode biedt een compleet aanbod van meubilair op maat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring op het vlak van interieur design. Dit betekent een schat aan vakkennis die we graag met je delen. 

In onze showroom in Erpe-Mere vind je meubels van verschillende merken en collecties, allemaal zorgvuldig geselecteerd. Niet alleen op basis van het design, maar ook omwille van de goede kwaliteit en de betrouwbare leveranciers. 

 


 

Meer dan alleen meubels en keukens

Niet alleen voor meubels of keukens op maat kan je bij ons terecht, ook voor een totaalinrichting van je woning of kantoor. Onze binnenhuisarchitecten zorgen ervoor dat alle kamers op elkaar zijn afgestemd, gebaseerd op jouw wensen qua stijl en inrichting. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. 

Wil je graag eerst wat meer inspiratie opdoen? Kom dan naar onze showroom in de Kuilstraat 47 in Erondegem (Erpe-Mere). Op 6.000 m2 hebben wij verschillende voorbeelden van inrichtingen en collecties voor je klaar staan. Wanneer je een bezoekje brengt aan onze toonzaal word je gedeeltelijk door de fabriek geleid waarbij je getuige bent van ons modern machinepark. Hierdoor kunnen wij niet alleen kwaliteit garanderen, maar ook duurzaamheid.  

Interieur design is onze passie

Meubelfabriek Eronda is een familiebedrijf dat al 4 generaties lang kwalitatieve meubelen maakt. Het verhaal start in 1930 toen de gebroeders Hanssens aan de slag gingen als meubelmakers-schrijnwerkers in een werkplaats in Erondegem. De broers specialiseerden zich in massief eiken kwaliteitsmeubelen. Rond 1985 kwam ook kleinzoon Dirk De Backer in de zaak. Hij voerde een succesvolle herstructurering door die Eronda internationaal op de kaart heeft geplaatst. Sinds 2010 is ook de 4de generatie in het bedrijf gestapt en werd er resoluut gekozen voor maatwerk. Klanten kunnen nu bij Eronda Woonmode terecht voor al hun meubels op maat, van tafels tot tv-meubels tot volledige dressings op maat. Het kan allemaal! Het geheim van het succes zit in de persoonlijke aanpak en de liefde voor de stiel. Interieur design is onze passie en dat merk je! Julie De Backer en Filip De Backer werken verder aan de toekomst.