fbpx

 

Badkamer meubels die volledig bij je stijl passen

Ben je op zoek naar een meubel op maat voor je badkamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan bij ons terecht voor zowel een ruim aanbod standaard meubels als volledig op maat gemaakte badkamer meubels. Geef je badkamer een unieke look die perfect bij jouw levensstijl past.

  

Waarom badkamer meubels op maat?

In een badkamer is het van belang om de ruimte die je hebt zo optimaal mogelijk te benutten. Het is bovendien niet altijd evident om meubels te vinden die perfect in de beschikbare ruimte passen. Welke smaak je ook hebt en welke stijl je ook verkiest, wij maken badkamer meubels die aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Je kan kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Samen maken we van jouw badkamer een ruimte waar genieten en ontspannen centraal staat.

Ook als elke centimeter telt

Een probleempunt bij veel badkamers is voldoende opbergruimte. Daarnaast moet een functionele badkamer door verschillende personen tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Onze binnenhuisarchitecten zorgen voor een ontwerp dat hier aandacht aan besteedt. Ze luisteren naar jouw wensen en bekijken welke indeling het beste past in je badkamer. Ook wordt er nagegaan welke materialen het meest geschikt zijn in jouw situatie. Ze houden daarbij rekening met factoren als luchtvochtigheid en het al dan niet aanwezig zijn van ventilatie.

We integreren de maatkasten perfect in het geheel van jouw badkamer. Het maakt daarbij niet uit of deze heel groot of net heel klein is. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en halen het maximum uit de beschikbare ruimte.

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze binnenhuisarchitecten. Wij helpen je graag verder met professioneel en praktisch advies op jouw maat.

 

Specialist in meubels, keukens en totaalinrichting op maat.

Ben je op zoek naar een specialist op het vlak van interieur design? Wij bieden een compleet aanbod aan meubelen, keukens en totaalinrichting op maat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Maak een afspraak