fbpx

 

Creëer een sfeervol kantoor met bureaumeubels op maat

Werk je graag in een functioneel thuiskantoor waar een gezellige huiselijke sfeer heerst en waar je met plezier je administratie verwerkt, je betalingen opvolgt en je e-mails beantwoordt? Overweeg dan zeker bureaumeubels die volledig op maat van jouw noden gemaakt zijn. Onze interieurarchitecten adviseren je graag en werken vrijblijvend een 3D ontwerp uit zodat je een perfect beeld hebt van hoe jouw thuiskantoor eruit zal zien. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht om hun kantoor volledig in te richten met op maat gemaakte kasten.

  

 Een aangenaam bureau op maat

Wens je je thuiskantoor in een aparte ruimte in te richten, dan creëren wij met maatkasten een stijlvol bureau waar je rustig en aangenaam kan werken. Geen saaie kantooromgeving, wél een functionele bureauruimte met veel plaats om je spullen op te bergen en waar bovendien een aangename sfeer heerst. Ook als je kantoor zich niet thuis bevindt en je het professioneel wil laten inrichten, ben je bij ons aan het juiste adres.
Bevindt je kantoor zich op zolder of in een ruimte met een schuine wand? Onze binnenhuisarchitecten maken graag een stijlvol ontwerp voorzien van ingemaakte kasten op maat, zodat geen enkele vierkante centimeter onbenut blijft.

Bijpassende stoelen en zetels

Om je bureau helemaal compleet te maken kan je bij ons ook terecht voor bijpassende stoelen en zetels. Een goede houding en zitcomfort is immers van groot belang om allerlei klachten zoals nek- en rugpijn te voorkomen. Bovendien kan een groot deel van ons kantoormeubilair aangepast worden aan jouw smaak en voorkeur. Zo maak je van jouw kantoor een comfortabele werkruimte.

Meer informatie over bureaumeubels

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Op basis van jouw wensen maken wij graag een ontwerp op maat en stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

Specialist in meubels, keukens en totaalinrichting op maat.

Ben je op zoek naar een specialist op het vlak van interieur design? Wij bieden een compleet aanbod aan meubelen, keukens en totaalinrichting op maat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Maak een afspraak