fbpx

 

Kwalitatieve eetkamer meubels op maat van elk interieur

De tafel is de absolute blikvanger van je eetkamer. Je kan er gezellig aanschuiven met vrienden of familie en het is ook de plek waar je rustig de krant kan lezen of je kinderen hun huiswerk kunnen maken. Functionaliteit is van groot belang, maar ook het design verdient de nodige aandacht. Laat je begeleiden door onze interieurarchitecten in het maken van de juiste keuze, want dankzij ons veelzijdig maatwerk zijn ook de mogelijkheden voor eetkamer meubels op maat bijzonder uitgebreid.

  

Je tafel in de spotlight

Zoek je een ronde tafel of eerder een rechthoekig model? Of toch liever een ovale of moderne vierkante tafel? Je kan bij ons terecht voor elk type eetkamertafel. Het is belangrijk dat deze mooi aansluit bij jouw persoonlijke stijl en smaak én de rest van je interieur. Zo komt een strakke, minimalistische tafel het best tot zijn recht in een modern interieur. Ook voor andere meubels in je eetkamer kan je bij ons terecht. Je kiest zelf de indeling die jou het meest aanspreekt. Wil je bijvoorbeeld een lage gesloten kast of eerder een grote open kastenwand? Onze eetkamerkasten op maat bieden oneindig veel mogelijkheden.

Benut je ruimte maximaal

De voordelen van maatwerk zijn eindeloos. Kasten die je op maat laat maken, zijn niet alleen erg minimalistisch maar ook bijzonder praktisch en ruimtebesparend. Doordat de kasten perfect passen in de gekozen ruimte heb je veel minder verloren hoekjes. De ruimte wordt optimaal benut hetgeen vaak meer opbergruimte creëert. In een eetkamer is dit zeker geen overbodige luxe.

Meer informatie over eetkamer meubels op maat

Wil je meer informatie over eetkamer meubels op maat of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met een van onze binnenhuisarchitecten. Naast het op maat maken van meubels helpen wij je ook graag bij het vinden van de bijpassende stoelen en aankleding van jouw unieke eetkamer.

 

Specialist in meubels, keukens en totaalinrichting op maat.

Ben je op zoek naar een specialist op het vlak van interieur design? Wij bieden een compleet aanbod aan meubelen, keukens en totaalinrichting op maat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Maak een afspraak