fbpx

 

FAQs

 

Bij Eronda Woonmode kan u rechtstreeks bij de fabrikant kopen. Hierdoor worden dure tussenstappen overgeslaan en dat ziet u ook aan de prijs.

De kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend en wanneer u een bezoekje aan onze toonzaal brengt wordt u ook voor een deel door het fabriek geleid waarbij u getuige bent van ons modern machinepark.

Meubelfabriek Eronda maakt al 90 jaar meubels voor binnen -en buitenland. In België is de toonzaal gevestigd in Erpe-Mere (Erondegem) aan het meubelfabriek. In de toonzaal biedt Eronda Woonmode een totaalconcept aan. Samen met collega fabrikanten werd voor u een collectie samengesteld. Doordat overbodige en dure tussenschakels op die manier worden overgeslaan worden er bij ons zeer scherpe prijzen aangeboden.

Met 90 jaar ervaring in de meubelsector weten wij onze meubels zorgvuldig te selecteren met het oog op een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. De collega fabrikanten waar wij mee samen werken zijn het gewoon om hoogwaardige kwaliteitsmeubelen af te leveren. Zij produceren volgens de europese kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat u jarenlang zal kunnen genieten van uw aankopen. Voordat de meubels bij u worden geleverd ondergaan zij door ons team ook nog een laatste kwaliteitcontrole. U mag dus zeker zijn van onze kwaliteit !

Ja! Wij hebben een showroom waar u al onze collecties kan komen bekijken. Onze toonzaal bevindt zich in de Kuilstraat 47 in Erondegem ( Erpe-Mere ). Hier bevindt zich ook onze meubelfabriek waar u een bezoekje aan kan brengen wanneer u naar onze toonzaal komt. Wij zijn open van 10.00 u tot 18.00 u en elke zondag van 14.00 u tot 18.00u. Op dinsdag zijn wij gesloten. U bent steeds van harte welkom!