fbpx

 

Een keuken op maat laten maken

Ben je op zoek naar een design, moderne of landelijke keuken? Een keuken die van alle gemakken is voorzien en die perfect aansluit bij de rest van je interieur? Kies dan voor een standaardkeuken of keuken op maat van Eronda Woonmode. Je kan bij ons terecht voor maatwerk van de bovenste plank. Elk functioneel, ergonomisch en esthetisch element wordt door onze binnenhuisarchitecten tot in de kleinste details uitgedacht. Samen met jou stemmen we het materiaal, de kleur en het ontwerp helemaal af op jouw wensen.

  

Functionaliteit, ergonomie én gebruiksgemak

Het grote voordeel van een op maat gemaakte keuken is dat je de ruimte optimaal kan benutten. Je hele keuken wordt tot op de millimeter nauwkeurig ontworpen. Niet alleen levert dit veel meer opbergruimte op dan een standaard keuken, ook de indeling kan je zelf bepalen. Zo houden we rekening met de hoogte van het werkblad en heb je voor je keukenapparaten keuze uit verschillende merken, waaronder Miele, Atag, AEG, Bosch, Siemens, etc.

Een keuken is uiteraard niet af zonder keukenkasten die helemaal aan je wensen voldoen. Wij maken deze ook volledig op maat, zodat ze perfect aansluiten bij het complete keukenplaatje én uiteraard bij je volledige interieur. Je hebt keuze uit verschillende materialen, vormen, stijlen en afwerkingen. Heb je inspiratie opgedaan op Pinterest of een andere website? Wij vertalen deze graag naar een ontwerp dat bij je past.

Renoveer je oude keuken

Ben je uitgekeken op je ouderwetse keuken? Laat ze dan renoveren! De keuken is één van de ruimtes in een woning die het vaakst gebruikt wordt. Het is dan ook belangrijk dat deze mooi en functioneel is. Onze interieurarchitecten geven jouw keuken graag een nieuwe look en feel. Jij kiest samen met hen het materiaal, de kleur en het ontwerp. Zo komen we tot een eindresultaat dat helemaal voldoet aan jouw wensen.

Een keuken op maat kopen

Heb je plannen om een nieuwe keuken aan te kopen of je bestaande keuken te renoveren? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met onze keukenspecialisten die samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn in functie van jouw specifieke situatie. Wij maken hierbij graag een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.

 

Specialist in meubels, keukens en totaalinrichting op maat.

Ben je op zoek naar een specialist op het vlak van interieur design? Wij bieden een compleet aanbod aan meubelen, keukens en totaalinrichting op maat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Maak een afspraak