Meubels op maatJOUW MEUBELEN OP MAAT IN 4 STAPPEN:

 

1

ONZE INTERIEURARCHITECTEN HELPEN JE GRAAG JOUW INTERIEURDROOM WAAR TE MAKEN

Maak een afspraak met onze interieurarchitecten en breng een plan en eventueel enkele foto’s mee. Zij luisteren naar je wensen en verwachtingen en houden rekening met jouw budget.

 

2

JE ONTVANGT EEN 3D TEKENING VAN DE IN TE RICHTEN RUIMTE

Onze interieurarchitecten werken een 3D plan voor je uit. Zo weet je perfect wat je kan verwachten in jouw interieur. Zij stemmen de materialen en kleuren met je op elkaar af om tot het mooiste resultaat te komen.

 

3

ALLES WORDT TECHNISCH OPGEMETEN EN UITGETEKEND

Nadat de bestelling is geplaatst wordt alles opgemeten. Onze ervaren tekenaars tekenen je kasten tot in het kleinste detail uit waarna deze in productie worden genomen. In onze eigen fabriek, waar wij kunnen bouwen op 90 jaar ervaring, wordt vervolgens jouw kast op maat geproduceerd.

 

4

LEVERING EN PLAATSING DOOR ERVAREN PLAATSERS

De levering en plaatsing van jouw kasten wordt tot in de puntjes verzorgd waarna je voor jaren kan genieten van jouw interieur!


Dit is Eronda woonmode

Jouw meubelidee op maat gemaakt

Ben je op zoek naar 1 aanspreekpunt voor het realiseren van jouw droominterieur? Je hebt ons gevonden! ☺️Onze interieurarchitecte Fee legt jullie graag onze unieke aanpak uit aan de hand van één van onze recente realisaties 🔝.Wil je ook graag een vrijblijvend gesprek met één van onze interieurarchitecten? Stuur ons een privéberichtje! #jouwmeubelideeopmaatgemaakt

Geplaatst door Eronda Woonmode op Dinsdag 21 mei 2019

 


 

Specialist in meubels, keukens en totaalinrichting op maat.

Ben je op zoek naar een specialist op het vlak van interieur design? Wij bieden een compleet aanbod aan meubelen, keukens en totaalinrichting op maat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Neem contact op