fbpx
Wij doen mee aan Open Bedrijvendag 2019!

Wij doen mee aan Open Bedrijvendag 2019!

Een blik achter de schermen van onze vernieuwde showroom en fabriek… Een geanimeerde rondleiding waarbij je zowel de mensen als de machines achter Eronda Woonmode aan het werk ziet… Daar zeg je toch geen nee tegen? Op zondag 6 oktober gooien we onze deuren open en delen we met jou onze passie voor interieurdesign in de breedste zin van het woord.

Je leert op deze dag ook meer over wat een totaalinrichting of -renovatie van Eronda Woonmode exact inhoudt. Onze interieurarchitecten spelen hierin een centrale en adviserende rol. Zij geven tijdens je bezoek met plezier uitleg over hoe wij te werk gaan, tonen hoe een moodboard uitgewerkt wordt en nog veel meer.

Om tot een perfect afgewerkte totaalinrichting of -renovatie te komen, werken wij samen met acht partners die actief zijn in spanplafonds, natuursteen, verf en behang, laminaat, parket, … Maak alvast even kennis met:

Verschillende onder hen zijn zelf aanwezig die dag, geven een woordje uitleg over hun product(en) en delen met plezier handige tips.

Er valt dus heel wat te ontdekken, bij te leren en te beleven op onze Open Bedrijvendag 2019. Wij kijken er alvast naar uit om je – met een verfrissend drankje – te mogen verwelkomen en hebben nog enkele extra’s in petto voor jou:

  • een leuke goodiebag die doorheen de rondleiding verder aangevuld wordt;
  • een interieur- én kookworkshop;
  • ludieke acties en wedstrijden voor jong en oud waarbij je kans maakt op originele prijzen;
  • en voor de kids wordt een springkasteel en een kinderquiz voorzien met kans op het winnen (via loting) van een gepersonaliseerde stoel.

Twijfel niet en kom het unieke verhaal van ons dynamisch familiebedrijf ontdekken! Je bent van harte welkom op:

  • zondag 6 oktober 2019;
  • tussen 10.00 uur en 17.00 uur;
  • in Kuilstraat 47-49, 9420 Erpe-Mere (Erondegem).

Heel graag tot dan!