fbpx

 

Slaapkamermeubels voor elke slaapkamer

Droom je al langer van een nieuwe slaapkamer die volledig aan jouw wensen voldoet? Kies dan voor slaapkamermeubels van Eronda Woonmode. Bij ons ga je voor een inrichting waar comfort én design centraal staan. Wij maken voor jou elke mogelijke slaapkamerkast op maat.

  

Meubelen om bij weg te dromen

Een groot deel van je leven speelt zich af in je slaapkamer. Daarom moet ze volledig aan jouw wensen voldoen. De slaapkamer is vandaag méér dan alleen een kamer om te slapen. Het is een leefruimte waar je je kan ontspannen. Zo kan je een multifunctionele wandkast voorzien om bv een tv in te plaatsen. Ook een dressing wordt vaak in de slaapkamer geïntegreerd. Om het Master Bedroom effect te creëren, kan je bovendien een toilettafel en diverse accessoires toevoegen. De mogelijkheden voor je slaapkamermeubels zijn quasi eindeloos.

Ingebouwde slaapkamermeubels 

Ook voor ingemaakte kasten kan je bij ons terecht. Je hebt keuze uit allerlei kleuren, vormen (schuifdeurkasten, draaideurkasten, open dressings,…) en maten. Wij helpen je graag met het maken van een ontwerp.

Hoe de kasten zijn ingedeeld, bepaal je volledig zelf. Heb je graag veel hangruimte of wil je liever meer legplanken? Hou je van een luxueuze afwerking en verkies je sfeerverlichting, een schoenenrek of eerder een dassenhanger? Het kan allemaal!

In een slaapkamer is het van belang om alle ruimtes goed te benutten. Plafondhoge slaapkamerkasten bieden een functionele en praktische oplossing. Afhankelijk van de schuinte van het dak zijn er verschillende mogelijkheden. Onze binnenhuisarchitecten werken graag een concreet ontwerp voor je uit, volledig afgestemd op jouw wensen en noden.

Uw slaapcomfort in goede handen

Een knusse inrichting alleen is echter niet voldoende. De lattenbodem of boxspring die je lichaam de perfecte ondersteuning geven verdienen ook de nodige aandacht. Wij geven je graag een correct advies. Neem daarom contact met ons op en maak een afspraak. Ervaar het comfort van onze bedden en ontdek de mogelijkheden van het op maat laten maken van slaapkamermeubels. Eronda Woonmode garandeert je altijd een eerlijke prijs en hoogwaardige kwaliteit.

 

Specialist in meubels, keukens en totaalinrichting op maat.

Ben je op zoek naar een specialist op het vlak van interieur design? Wij bieden een compleet aanbod aan meubelen, keukens en totaalinrichting op maat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Maak een afspraak