fbpx

 

Totaalinrichting voor een uniek interieur

Ben je op zoek naar een modern interieur voor je woning of kantoor? Een totaalinrichting die persoonlijkheid combineert met eigentijdse uitstraling? Laat je dan adviseren door onze binnenhuisarchitecten. Met een totaalinrichting van Eronda Woonmode geniet je van een modern interieur op maat. Door onze expertise in maatwerk is elke totaalinrichting afgestemd op jouw smaak en budget.


 

In samenwerking met volgende partners: 

Voor een interieur dat af is

Om jouw totaalinrichting te realiseren, gaan we niet over één nacht ijs. We zoeken samen naar dé creatieve oplossing: zowel op vlak van optimaal gebruik van ruimte en licht, als van de harmonie tussen materialen, textuur, kleur, vorm en afmetingen. Die oplossing stemmen we af op je wensen en persoonlijkheid.
Wil je 1 ruimte laten inrichten, zoals je keuken of een dressing? Of wil je dat we je volledige woning of kantoor onder handen nemen? Beiden zijn mogelijk, wij zorgen voor een gepaste oplossing. Hierbij kan je rekenen op een feilloze afwerking. Heb je inspiratie opgedaan op Pinterest of een andere website? Wij vertalen deze graag naar een ontwerp dat bij je past.

Onze werkwijze

Met een totaalinrichting zorg je ervoor dat alle kamers in een woning of kantoor op elkaar zijn afgestemd. De ruimtes lopen perfect in elkaar over, waardoor je een gevoel van balans en rust creëert. Elke totaalinrichting begint met een afspraak en verkennend gesprek met een van onze binnenhuisarchitecten. In dit gesprek luisteren we naar jouw wensen en stemmen daar onze visie op af. Wat is je voorkeur qua materialen, kleuren, vorm en stijl? Op basis van je antwoorden gaan we aan de slag. Het vervolg is het maken van het ontwerp en de driedimensionale voorstelling. Nadien volgt de opmeting ter plaatse. Ten slotte staat ons gedreven team garant voor een zorgvuldige uitvoering van de werken.

Meer informatie over totaalinrichting

Wil je meer informatie over totaalinrichting van je woning of kantoor? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Ons team werkt graag een ontwerp op jouw maat uit.

 

Specialist in meubels, keukens en totaalinrichting op maat.

Ben je op zoek naar een specialist op het vlak van interieur design? Wij bieden een compleet aanbod aan meubelen, keukens en totaalinrichting op maat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Maak een afspraak