fbpx

 

Meubels op maat voor jouw woonkamer

Ben je op zoek naar woonkamer meubels die helemaal voldoen aan jouw wensen? Die compleet passen bij de inrichting van je woning? Laat deze dan volledig op maat maken door Eronda Woonmode. Je hebt bij ons de keuze uit allerlei soorten materialen en afwerkingen. Samen met jou gaan we aan de slag om de living van jouw dromen te realiseren.

  

Tv-meubels, wandkasten & boekenkasten

Heel gewild voor de woonkamer zijn tv-meubels en boekenkasten op maat. Deze worden zo ontworpen dat ze een volledige muur benutten en op die manier helemaal opgaan in de stijl van het interieur. Uiteraard kan je ook nog andere opbergelementen toevoegen. Onze kasten, salonmeubels, boekenkasten op maat en andere opbergmeubels worden aangepast aan het gebruik waarvoor ze bedoeld zijn en zijn daardoor perfect afgestemd op jouw opbergnoden.

Bepaal zelf kleur, materiaal en vorm

Woonkamer meubels zijn niet alleen mooie blikvangers, ze zijn vooral ook erg praktisch. Je kast wordt ontworpen op maat van je dagelijkse gewoontes, zodat je al jouw spullen gemakkelijk kan opbergen. Onze binnenhuisarchitecten houden rekening met al je wensen. Heb je inspiratie opgedaan op Pinterest of een andere website? Wij vertalen deze graag naar een ontwerp dat bij je past.
Je kan kiezen uit een grote variatie aan kleuren, materialen, vormen en afwerkingen. Voor ieder wat wils. Integreer met een stijlvol tv-meubel je tv in je interieur of maak van je mooiste familiefoto’s en je leukste souvenirs echte eyecatchers. Kortom, kies de indeling die het best bij je past.

Woonkamer meubels op jouw maat

Je kan bij ons niet alleen terecht voor kasten, maar ook voor de passende zetels voor jouw woonkamer. Laat je inspireren door onze collecties of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze binnenhuisarchitecten. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen desgewenst ook advies geven over de totaalinrichting van je woonkamer. Neem contact met ons op en wij maken graag de nodige tijd voor je vrij.

 

Specialist in meubels, keukens en totaalinrichting op maat.

Ben je op zoek naar een specialist op het vlak van interieur design? Wij bieden een compleet aanbod aan meubelen, keukens en totaalinrichting op maat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Maak een afspraak